Bike Doctor Prairie Gran Fondo 2019 signup sheet

Riding in support of Horizon Youth Cycling (a safety & skills youth cycling program) and Kidsport. Great events don't happen without great volunteers! Please sign up below for one of the volunteer positions. As appreciation for your volunteering efforts all volunteers receive a keepsake volunteer T-shirt, complimentary Father's Day Lunch and free entry into the Western Development Museum including a visit to Boomtown on event day.
For specific information on volunteer positions please visit: www.pgfondo.ca/volunteers

To sign up, select a row below

Show volunteers

What and when
Open
 
---------------------------------------------------------
1
1
FRIDAY JUNE 14
1
1
---------------------------------------------------------
1
1
(R+A) Pick up Sandwich Boards(40) from COS & Affix H100 signage
Nancy, Aileen,
FULL
---------------------------------------------------------
1
1
SATURDAY JUNE 15
1
1
---------------------------------------------------------
1
1
(R) Route Directional & Hazard Marking -
Week of Jun 10-15
Larry, Rob,
FULL
(R) Route Directional signage
Sun Jun 16th (6am-9:30am) (3.5 hrs)
Larry, Lisa,
FULL
(V) Package Pick Up Coordinator - Shift 1
Sat Jun 15 (10am-2pm)
Ron,
FULL
(V) Package Pick Up Coordinator - Shift 2
Sat Jun 15 (2pm-7pm)
Ron,
FULL
(V) Package Pick Up - Shift 1
Sat Jun 15 (10am-2pm)
Michelle, Gordon, Kelly, Kellee,
FULL
(V) Package Pick Up - Shift 2
Sat Jun 15 (2pm-7pm)
Ross, John, Ed, Aileen,
FULL
---------------------------------------------------------
1
1
SUNDAY JUNE 16 - EVENT DAY
1
1
---------------------------------------------------------
1
1
AT FESTIVAL SITE ...
1
1
(V+A) Festival Site Set Up (Start Corrals /Event Desk etc.)
Sun Jun 16th (5am-6:30am) (1.5hrs)
4
4
V+A) Festival Site Sunday Morning Package Pick Up
Sun Jun 16th (6:30-9:00am) (2.5hrs)
Vanesa,
1
1
(V) Direct Parking
Sun Jun 16th (6am-9:15am) (3.25hrs)
4
4
(V) Water and Snack Station for mass start
Sun Jun 16th (8 am-10 am)(2 hrs)
Mark,
1
1
(V) Glory line announcer for finishing riders - Shift 1
Sun Jun 16th (10:30am-12:30pm) (3hrs)
Drew,
FULL
(V) Assistant for Glory Line to identify riders from numbered list-Shift 1
Sun Jun 16th (10:30am-12:30pm) (3hrs)
1
1
(V) Glory line announcer for finishing riders - Shift 2
Sun Jun 16th (12:30-4pm) (3.5hrs)
Drew,
FULL
(V) Assistant for Glory Line to identify riders from numbered list-Shift 2
Sun Jun 16th (12:30-4pm) (3.5hrs)
1
1
(A+V) Event Day Package Pick Up / Event Desk & bag drop - Shift 1
Sun Jun 16th (6:30am-9:30am) (3.5 hrs)
3
3
(A+V) Event Day Package Pick Up / Event Desk & bag drop- Shift 2
Sun Jun 16th (9:30am-12:30pm) (3hrs)
2
2
(A+V) Event Day Package Pick Up / Event Desk & bag drop - Shift 3
Sun Jun 16th (12:30pm-4:30pm) (4hrs)
2
2
(R) Timing Coordinator #1 - GCC- Shift 1
Sun Jun 16th (6:15am-9:15am) (3hrs)
Nancy,
FULL
(R) Timing Helper - GCC - Shift 1
Sun Jun 16th (8am-9:00am) (1hrs)
Janice,
FULL
(R) Timing Helper - GCC - Shift 1
Sun Jun 16th (8am-9:30am) (1hrs)
Lisa,
FULL
(R) Timing Coordinator #2 - WDM- Shift 2
Sun Jun 16th (9am-4:30pm) (7.5hrs)
Janice,
FULL
(R) Timing Helper - WDM - Shift 2
Sun Jun 16th (10am-1pm) (3hrs)
Lisa, Andrea,
FULL
(R) Timing Helper - WDM - Shift 3
Sun Jun 16th (1pm-4pm) (3hrs)
Wendy, Grant,
FULL
(F +V) Bike Rodeo Set up
Sun Jun 16th (10am-10:30am) (3hrs)
4
4
(F +V) Bike Rodeo Attendant - Shift 1
Sun Jun 16th (10:30am-12:30pm) (3hrs)
3
3
(F +V) Bike Rodeo Attendant - Shift 2
Sun Jun 16th (12:30pm-2:30pm) (3hrs)
3
3
(A) Event Photographer
Sun Jun 16th (6:30am-5pm) (10.5hrs)
2
2
---------------------------------------------------------
1
1
ON ROUTE ...
1
1
(V) Rest stop Attendant Moon Lake-Rest stop food prep and serving, cleanup
Sun June 16th (9 am - noon) (3 hrs)
Dingxi, Rolando,
FULL
(V) Rest stop Sponsor - Pike Lake
Sun Jun 16th (10:45am-2:45pm)
Greg, Sarah,
FULL
(V) Rest stop Attendant - Pike Lake Shift 1
Sun Jun 16th (10:45am-12:45pm)
Max, Dallas,
FULL
(V) Rest stop Attendant - Pike Lake Shift 2
Sun Jun 16th (12:45am-2:45pm)
2
2
(V) Rest stop Sponsor - Delisle "Terminus"
Sun Jun 16th (11am-1:30pm)
Jay, Jay,
FULL
(F) FFF Route Marking / Reststop Set up
Sun Jun 16th (6am-8am) (2hrs)
4
4
(F) FFF Victoria Park (Lions Skateboard) Reststop Attendant
Sun Jun 16th (9:30-12:30pm) (3hrs)
Diane,
1
1
(F) FFF "Diefenbaker" Reststop Attendant
Sun Jun 16th (9:30-12:30pm) (3hrs)
2
2
(F) FFF Rotary Park Reststop Attendant
Sun Jun 16th (9:30-12:30pm) (3hrs)
Dianne,
1
1
(R) Route Signage Deployment
Sun Jun 16th (6am-10am) (4hrs)
Larry, Ray,
FULL
(R) Route Signage Recovery & H100 Signage removal
Sun Jun 16th (4pm - 6pm)
Nancy, Ray,
FULL
(R) Route Marshal - Moon Lake turn& Valley Rd - Shift 1
Sun Jun 16th (9:45am-12:45) (3 hrs)
Leslie, Cheryl,
FULL
(R) Route Marshal - Moon Lake turn& Valley Rd - Shift 2
Sun Jun 16th (12:45-3:45pm) (3 hrs)
2
2
(R) Route Marshal - Valley Rd & Pike Lake Rd (Mailboxes)
Sun Jun 16th (10am-11:30) (3hrs)
Jan, Lyall,
FULL
(R) Route Marshal -Jct Hwy 60 & #766 - Shift 1
Sun Jun 16th (10am-11:30am) (3hrs)
2
2
(R) Route Marshal -Junction Hwy 60 & #766 - Shift 2
Sun Jun 16th (noon-2pm) (2 hrs)
2
2
(R) Route Marshal - Pike Lake & Lakeside Dr
Sun Jun 16th (10:30am-2pm) (3.5hrs)
Julie, Ron,
FULL
(R) Route Marshal - Valley Rd &Hodgson Rd -assist riders to turn correctly
Sun Jun 16th (10:30am-1:30) (3 hrs)
2
2
(R) Route Marshal - Valley Rd &Hodgson Rd - Shift 2
Sun Jun 16th (1:30-4:00pm) (2.5 hrs)
2
2
(R) Route Marshal - pedway entrance &Spadina Cr W -assist riders to turn correctly
Sun Jun 16th (10:30 am-12:30) (2 hrs)
2
2
(R) Route Marshal - pedway entrance &Spadina Cr W - Shift 2
Sun Jun 16th (12:30-3:30pm)(2 hrs))
2
2
(R) Route Marshal - St. Henry & Meewasin trail corner -assist riders to turn correctly
Sun Jun 16th (10:30 am-12:30) (2 hrs)
2
2
(R) Route Marshal - St. Henry & Meewasin trail corner - Shift 2
Sun Jun 16th (12:30-3:30pm)(2 hrs))
2
2
(R) Route Marshal - St. Henry & Prairieland corner-assist riders to turn correctly
Sun Jun 16th (10:30 am-12:30) (2 hrs)
2
2
(R) Route Marshal - St. Henry & Prairieland corner -Shift 2
Sun Jun 16th (12:30-3:30pm)(2 hrs))
2
2
(R) Route Marshal - St. Henry & Prairieland Parking North Exit - Shift 1
Sun Jun 16th (11:00am-1:30pm)(2.5 hrs)
Chris,
1
1
(R) Route Marshal - St. Henry & Prairieland Parking North Exit - Shift 2
Sun Jun 16th (1:30am-4:00pm)(2.5 hrs)
2
2
(R) Route Marshal - Lorne & Sports on Tap - Shift 1
Sun Jun 16th (11:00am-1:30pm)(2.5 hrs)
Maggie,
1
1
(R) Route Marshal - Lorne & Sports on Tap - Shift 2
Sun Jun 16th (1:30am-4:00pm)(2.5 hrs)
Jacquie,
1
1
(R) SAG Wagon 1 - Circulate Route & provide assistance
Sun Jun 16th (6:30 am-5pm)
Aileen, Tim,
FULL
(R) SAG Wagon 2 - Circulate Route & provide assistance
Sun Jun 16th (9am-5pm)
Ray, Larry,
FULL
(R) SAG wagon 3 - Circulate Route & provide assistance
Sun Jun 16th (9am-5pm)
James, Nancy,
FULL
---------------------------------------------------------
1
1
MONDAY JUNE 17
1
1
---------------------------------------------------------
1
1
(R+A) Return COS Sandwich boards (40) & Corman Park Signs
Mon Jun 17
Nancy,
1
1
Generated by VolunteerSignup.org © 2011 to 2020, VolunteerSignup.org | Help | FAQ | About | Terms and Conditions | Privacy Policy