WWBA Cracker Night - Sat 20 July 2019 signup sheet

Various duties - Volunteer Signup Sheet

To sign up, select a row below

Show volunteers

What and when
Open
 
Letterboxing of Flyers
LATE JUNE
1
1
Set up - 1 hour
4 to 5pm
Rich, Rachel, Peter, Graeme, James, David,
3
3
Pull down - 1 hour
9 to 10pm
Darren, Ashley,
7
7
Wristband issuing/sales & donations - 1 hour
4.30 to 5.30pm
Judy, Martina, Lisa,
7
7
Wristband issuing/sales & donations - 1 hour
5.30 to 6.30pm
Lisa,
9
9
Wristband issuing/sales & donations - 1 hour
6.30 to 7.30pm
Lisa,
9
9
Wristband issuing/sales & donations - 1 hour
7.30 to 8.30pm
Lisa,
9
9
Pizza sales
4.30 to 5.30pm
Deb, Anna,
1
1
Pizza sales
5.30 to 6.30pm
Mel,
2
2
Pizza sales
6.30 to 7.30pm
3
3
Pizza sales
7.30 to 8.30pm
3
3
Clean up - 1 hour
7 to 8pm
James,
1
1
Clean up - 1 hour
8 to 9pm
Mei Mei, David,
FULL
Clean up - 1 hour
9 to 10pm
Graeme,
2
2
Clean up / emu-bobbing - 1 hour
SUNDAY - 8 to 9am
Andrew, Anna,
3
3
Taking down of Posters
SUNDAY
Craig, Tina,
1
1
Generated by VolunteerSignup.org © 2011 to 2021, VolunteerSignup.org | Help | FAQ | About | Terms and Conditions | Privacy Policy