Saguaro National Park Labor Day Run signup sheet

Monday, September 2, 2019

To sign up, select a row below

Show volunteers

What and when
Open
 
Saturday (Aug. 31) Registration at the Running Shop (first shift)
9:45-11:45 AM (2 hrs.)
Cindy, Sheryl, Steve, Sandra,
1
1
Saturday (Aug. 31) Registration at the Running Shop (second shift)
11:45-1:45 PM (2 hrs.)
Caitlin, Sheryl, Steve,
2
2
Monday (Sept. 2) Set-up tents & tables
4:45-6:15 AM (1.5 hrs.)
Jeff, Caroline, Dennis, Eluzabeth, Steve, Heather,
FULL
Monday (Sept. 2) Race Morning Packet Pick-up
5:00-6:30 AM (1.5 hrs.)
Joe, Denise, Debby, Andrew, Sheryl, Rachel,
FULL
Monday (Sept. 2) Manage Food tables
6:45-8:45 AM (2 hrs.)
Mark, Mark,
FULL
Monday (Sept. 2) Finish line water table
6:45-8:45 AM (2 hrs.)
Jeff, Caroline,
FULL
Monday (Sept. 2) Finisher Medals (first shift)
6:45-7:45 AM (1 hr.)
Denise, Brenda,
1
1
Monday (Sept. 2) Finisher Medals (second shift)
7:45-8:45 AM (1 hr.)
3
3
Monday (Sept. 2) Course Monitors 5K
6:15-7:15 AM (1 hr.)
2
2
Monday (Sept. 2) Clean-up crew
9:30-10:00 AM (.5 hr.)
Abby, Sheryl, Caroline, Heather,
2
2
Generated by VolunteerSignup.org © 2011 to 2019, VolunteerSignup.org | Help | FAQ | About | Terms and Conditions | Privacy Policy