2021TMCTucson10k signup sheet

Sunday, September 19, 2021, staged at Pima Community College West

To sign up, select a row below

Show volunteers

What and when
Open
 
Saturday (9/18) Running Shop Registration (first shift)
9:45-11:45 AM (2 hrs.)
Rachel, McKenna, Caroline, Judy,
FULL
Saturday (9/18) Running Shop Registration (second shift)
11:45-1:15 PM (1.5 hrs.)
Connie, Cynthia, Laura, Kristin,
FULL
Sunday (9/19) Set-up tents and tables at race site.
4:30-5:30 AM ( 1 hr.)
Hal, Rosa, Caroline, Annabelle,
2
2
Sunday (9/19) Race morning registration
5:15-6:15 AM (1 hr.)
Mely, Lauren, Ismael, Janet,
2
2
Sunday (9/19) Course monitors (parking lot near finish)
7:00-8:00 AM (1 hr.)
JACOB, Beth,
FULL
Sunday (9/19) water table team at mile 1.5
6:00-7:30 AM ( 1.5 hrs.)
Pattie, Whitney, Cherell, Alexandra,
FULL
Sunday (9/19)) water table team at mile 4
6:30-8:30 AM (2 hrs.)
Linda, Noemi, Steve, Verna,
FULL
Sunday (9/19) water and food table at finish area
7:00-8:30 AM (1.5 hrs.)
edwardo, Mely,
FULL
Sunday (9/19) food table
7:00-8:30 AM (1.5 hrs.)
Karen, Meredith,
FULL
Sunday (9/19) finisher's medals (first shift)
7:00-8:00 AM (1 hr.)
Polly,
FULL
Sunday (9/19) finisher's medals (second shift)
8:00-9:00 AM (1 hr.)
Polly,
FULL
Sunday (9/19) clean-up crew
9:30-10:00 AM (.5 hr.)
Mely, Lauren, Caroline, Hal, Ismael,
1
1
Generated by VolunteerSignup.org © 2011 to 2021, VolunteerSignup.org | Help | FAQ | About | Terms and Conditions | Privacy Policy